Foreningen Norden i Horsens har været aktiv siden 1941. Det er med andre ord 80 år siden foreningen så dagens lys. Ved læsning i arkiverne overbevises man om, at der er foregået mange spændende rejser, teaterforestillinger og foredrag samt mangt og meget i de 80 år foreningen har eksisteret.

En sæson som den, der sluttede i april 2021 har vi aldrig haft før. Som så meget andet var den præget af udsættelse, aflysninger og uvished om, hvornår de normale tilstande kunne forventes igen.

Vi håber, at såvel gamle som nye medlemmer vil gøre det muligt at styrke foreningen.

Nu er vi klar med et nyt program, denne gang et halvårsprogram, der indeholder både udsatte arrangementer og nye tiltag. Arrangementerne foregår på Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens. Entré betales ved indgangen, hvor der ikke er anført andet.

Du kan finde programmet for efteråret 2021 her på siden under Program eller hente det trykte på Horsens Bibliotek

ALLE ER VELKOMNE TIL VORE ARRANGEMENTER

Bliv medlem og støt det nordiske samarbejde.

Som medlem får du bl.a.:

Magasinet Nordiske fire gange årligt som bl.a. indeholder NORDENs Rejsekatalog

Tilbud om deltagelse i nordiske arrangementer, kurser og konferencer

Programmet for efteråret 2021 er udkommet